Cel mai eficient tratament naturist care ajută la regenerarea ficatului. Efectele se văd imediat

| 13 sep, 18:17

Ficatul este un organ de maximă importanță pentru organismul nostru, efectuând funcții pe care niciun alt organ nu le pot efectua. Ficatul este singurul organ care se regenerează, însă poate fi dereglat de un stil de viață neadecvat. Pentru a-l menține sănătos, unii specialiști recomandă tratamente naturiste pentru ficat.

Tratamente naturiste pentru ficat. Ceaiul Verde

Ceaiurile din plante sunt extrem de benefice ficatului, iar ceaiul verde este poate cel mai bun tratament hepatic. El ajută la detoxifierea ficatului și îi îmbunătățește funcționarea.

Ceaiul de rostopască este recomandat în special celor care suferă de afecțiuni ale ficatului. Conține numeroși factori protectori pentru ficat. Singurul dezavantaj este gustul extrem de amar al ceaiului, care poate fi îndulcit însă cu miere și cu câteva felii de lămâie.

Ceaiul de anghinare este o alternativă la cel de rostopască, fiind similare atât în efect, cât și în gust.

Ceaiul de sunătoare are de asemenea proprietăți calmante pentru ficat, ajutând la refacerea celulelor hepatice, dar și la detoxifierea organismului.

Tratamente naturiste pentru ficat. Sucul de spanac și morcov

Sucurile din legume sunt la baza oricărui tratament naturist pentru ficat. Sucul de spanac și morocov este o băutură recomandată și celor care suferă de ciroză.

Semințele de in, presărate în salate, ajută la menținerea sănătății ficatului. Semințele pot fi consumate cu iaurt sau în sandwich-uri.

Turmericul, un condiment oriental, ajută la regenerarea țesutului hepatic și stimulează activitatea vezicii biliare, ajutând la detoxifierea organismului.

Pentru alte tratamente naturiste pentru ficat, cereți sfatul unui specialist.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ