Cel mai GRAS bebeluş din lume. Cântăreşte cât un copil de 6 ani

| 19 mar, 2014

Cel mai gras bebeluş din lume locuieşte în Columbia şi cântăreşte cât un copil de 6 ani. Micuţul Santiago Mendoza are, la opt luni, 19,7 Kg şi a fost "salvat" de o organizaţie caritabilă, după ce mama sa a cerut ajutor.

Eunice Fandino a mărturisit că "ignoranţa" sa a condus la obezitatea fiului său, deoarece de câte ori plângea îi dădea lapte sau mâncare ca să îl calmeze, scrie Daily Mail.

"S-a născut cu anxietate, așa că dacă plângea îi dădeam să mănânce", a povestit femeia.

Acum specialiştii de la o clinică din Bogota evaluează starea de sănătate a copilului. Rapoartele doctorilor arată că Santiago a avut deja complicaţii medicale din cauza greutății și a fost internat de mai multe ori.

Potrivit medicilor în grija cărora a ajuns acum micuţul, se va încerca o reducere a greutăţii bebeluşului până la un nivel gestionabil înainte ca acesta să fie supus altor intervenţii. 

"Va fi necesar un tratament pe termen lung, educație, alimente sănătoase și atunci când el va creşte" a declarat chirurg Cesar Ernesto Guevar El Espectador .

"În caz contrar, în viitor, ar putea suferi de diabet zaharat, hipertensiune arterială şi probleme severe cu articulaţiile", a adăugat medicul.

Mama copilului s-a declarat optimistă în privinţa tratamentului şi a promis că va respecta întocmai toate instrucțiunile date de medici.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ