Cel mai mare MISTER al creştinismului ar putea fi elucidat

| 20 feb, 2014

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii crestine ar putea fi elucidat. "Chivotul Legii”, care adaposteste tablitele de lut cu Cele Zece Porunci, scrise chiar de mana lui Dumnezeu si primite de Moise pe muntele Sinai, ar putea fi vazut pentru prima data, dupa trei milenii.

Acesta ar fi un adevarat miracol, iar reprezentantii bisericii spun ca ar fi un argument de necontestat al faptului ca Dumnezeu exista, multe "suflete impietrite urmand sa fie convertite la credinta".

Biserica Ortodoxa din Etiopia sustine ca are Cufarul Sacru. Obiectul de cult ar fi adapostit in biserica "Sf. Maria” din Aksum.

Cufarul ar putea fi mutat din cauza lucrarilor de renovare la care va fi supusa biserica. Acest lucru va fi o sansa pentru crestini pentru a vedea Chivotul Legii.

Potrivit Bibliei, Chivotul Legii a fost tinut in Templul lui Solomon din Ierusalim, timp de mai multe secole. Obiectul sacru a disparut dupa ce babilonienii au distrus Ierusalimul, in anul  586 i.Hr., insa Nu exista nicio mentiune despre distrugerea acestuia.

Tim Makins, un fotograf britanic, a descoperit biserica anul trecut in septembrie, in timpul unei calatorii prin Etiopia, scrie Daily Mail.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

32 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 mar, 2014
mobutu
D-zeu
D-ZEU este in tine trebuie sa te abandonezi ca sa-l descoperi intine D-zeu inseamna Absolutul inflorirea suprema fiecare om poate ajunge la constinta infinita. Majoritatea crestinilor au impresia aberanta ca D-zeu este o fiinta impunatoare pe care ei ovor putea vedea intr-o buna zi .D-zeu este o posibilitate aceasta posibilitate exista in inima fiecarui om.In fiecare din noi exista un graunte din constiinta cosmica indiferent daca esti constient sau nu tu porti in tine pe D-zeu
23 mar, 2014
Sañedru
Simpla logica!
Sa vedem acum daca Dumnezeu, a lucfrat cu "dalta si ciocanul", sa ciopleasca "tabllele legilor"!
16 mar, 2014
Shoshone
Crestinismul e o secta
... a religiei iudaice. Asa ca aveti dreptate si unii si altii.
12 mar, 2014
ion paraschiv
Mai bine mai tirziu decit niciodata
Draga Granpa apreciez faptul caci totusi ti-a venit minte la 70 de ani .Altii mor iliterati (necultivati) , dar cu ceva cunostinte religioase. Stim cu toti caci specia umana a evoluat prin gindire ,prin cercetare. curiozitate ,etc, etc.Daca exista un creator,o fiinta suprema, de ce nu a dat tehnologia zilelor noastre ,atunci cind a creiat si omul (din lut sau ma rog pamint amestecat cu apa).Cum cu atitea surse informationale din zilele noastre, poti crede numai o singura carte(asa zisa carte a cartilor) Crede si nu cerceta este un dicton al bigotilor inraiti,refractari la cuceririle stiintei , care refuza din incapatinare,(sau din neputinta), s-a puna mina si pe alta carte. In pofida creatiei prefer evolutia pentru ca evolutia are sens si fundament stiintific.
25 feb, 2014
MEZINU USA
NU ARE NICI O LEGATURA CHIVOTUL CU CRE(S)TINISMUL INVENTAT DE IMPARATUL Constantin la sinodul dela Niceea din 326
08 mar, 2014
dorina
Chivotul cu cele 10 porunci bineînţeles că are legătură cu creștinismul pentru că ,creştinii trebuia să respecte Cele 10 porunci dacă vor să respecte ceea ce a spus Dumnezeu.Creştinismul este "inventat" de Isus Christos,înainte de împăratul Constantin creştinii existau,sufereau , duceau mesajul credinţei în Hristos,erau martirizaţi,împăratul Constantin după ce i-a persecutat pe creştini,în urma unei revelaţii a făcut religia creştină religie oficială în Roma.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ