Cel mai mare premiu din istoria Joker a fost ridicat. Cine este românul mai bogat cu 4 milioane de euro

| 30 oct, 2014

Câştigătoarea premiului record de 3,8 milioane euro la Joker, o pensionară din Timişoara, s-a prezentat joi la sediul central al Loteriei Române pentru a ridica cecul cu câştigul obţinut.

Astăzi, 30 octombrie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătoarea celui mai mare premiu din istoria jocului Joker în valoare de 16.845.971,48 lei, câştig obţinut la tragerea din data de 16 octombrie. Câştigătoarea este o pensionară din Timişoara, pasionată de agricultură, jucătoare fidelă la toate jocurile loto. După cum ne-a mărturisit, emoţiile o împiedică să urmărească în direct tragerile loto, prin urmare, şi-a verificat numerele câştigătoare pe internet, aşa cum face de obicei', precizează un comunicat al Loteriei Române, remis joi AGERPRES.

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 35-049 din Timişoara şi a fost completat cu două variante simple la Joker şi o variantă la Noroc Plus, preţul acestuia fiind de doar 7,7 lei.

Potrivit Loteriei Române, câştigătoarea premiului record la Joker, care nu a dorit să-şi facă publică identitatea, a declarat că va continua să joace ca şi până acum, iar banii câştigaţi doreşte să-i investească.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ