Cele mai ciudate reţete de pizza de pe Glob. Încearcă-le şi tu

| 21 oct, 2014

Pizza este o gustare apreciată de multă lume, ea putând înlocui, uneori, chiar şi una dintre mesele principale, deşi acest lucru nu este tocmai indicat. Cum pizza clasică a devenit un preparat comun, mai mulţi bucătari din întreaga lume s-au gândit să reinterpreteze reţeta.

Iată câteva reţete de pizza de pe Glob, care mai de care mai ciudate:

America este ţara tuturor posibilităţilor, aşa că nu ne miră nici măcar abordările neconformiste din domeniul culinar. Mai mulţi bucătari, din diverse tari de pe Glob, care s-au stabilit în UŞĂ, au decis să reinterpreteze pizza. Începem cu sortimentul Frankford Avenue Taco, pe care îl pot gusta pentru numai 5 dolari tot cei care fac un popas la restaurantul Pizza Brain din Philadelphia. Acest preparat este asezonat cu un topping de îngheţată care nu poate avea o altă aroma decât cea de pizza, desigur. Ţi se pare a fi o cacofonie culinară? Clienţii care au comandat-o nu sunt de această părere.

Cum ţi se pare ideea de a prăji blatul de pizza în loc de a folosi clasică metodă de a-l coace? Aroma va fi deosebită, iar aspectul ţi se va părea cu siguranţă apetisant. Dacă vrei să îl guşti, trebuie să dai o fugă până în Brooklyn, la restaurantul The Atlantic Chip Shop.

Tot în Brooklyn, dar de data aceasta la restaurantul Reginella, toţi iubitorii de preparate tipic americane pot savura una dintre reţetele de pizza cele mai ciudate: cea cu hot dog şi cartofi prăjiţi.

O combinaţie între pizza şi sushi poate părea ciudată, însă cu siguranţă rezultatul arata delicios. Această reţetă de pizza le aparţine maeştrilor culinari de la restaurantul japonez Shokudo din Honolulu, Hawaii.

Nu crezi că pizza poate fi deşert? Iată că la Dimo's, în Chicago, oricine poate savura o specialitate care are drept ingrediente de bază ciocolată şi bezelele, ea fiind botezată S'mores Pizza.

Trecem acum în Europa, pentru a vedea ce reţete de pizza au mai inventat bucătării de aici. O pizză sub formă de cornet este mai uşor de savurat şi o poţi servi chiar şi când eşti în mişcare. La acest lucru s-au gândit, cu siguranţă, bucătării de la restaurantul Konoppiza din Italia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ