Auchan deschide un centru de distracţie în Braşov

| 26 aug, 2013

Reprezentanţii companiei au declarat că acum se află în faza desemnării constructorului, iar complexul va fi finalizat în octombrie 2014.

Coresi Shopping Center va oferi braşovenilor un hipermarket Auchan cu o suprafaţă de vânzare de 13.000 m² şi o galerie comercială cu o suprafaţă închiriabilă de 25.000 m² .

Compania a cumpărat 100 de hectare de teren pa paltforma Tractorul. O zonă de petrecere a timpului liber şi de distracţie va fi deschisă pe o suprafaţă de 5000 m² la etajul centrului comercial şi va cuprinde un cinema multiplex şi o zonă destinată restaurantelor cu specific divers.

Oferta parcului comercial va fi completată de restaurantele drive-in, de zona dedicată bricolajului, zona pentru reparaţii şi întreţinere auto şi de o benzinărie, care vor crea desigur atractivitate.

Situat pe un teren de peste 100 hectare, în nordul Braşovului, centrul comercial va fi deservit de un bulevard principal cu acces direct către centrul oraşului. O nouă rută importantă va fi construită, iar aceasta va realiza conexiunea cu şoseaua de centură.

O parcare cu 3.000 de locuri şi o zonă pentru mijloacele de transport în comun vor asigura un acces foarte bun către centrul comercial. Proiectul va fi gata în decembrie 2013. Apartamente low-cost Auchan vrea să construiacă şi apartamente în Tractorul.

Compania negociază un parteneriat cu un dezvoltator dispus să să construiască locuinţe low-cost. „Negociem cu un dezvoltator care să înceapă construcţia în 12 luni. Vom merge pe varianta low-cost, adică vrem să facem locuinte la preţuri de 700 de euro/mp. Acesta este modelul nostru, pe care îl apreciazăsi viitorul nostru partener”, a declarat reprezentantul Immochan pentru Mediafax.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ