CENZURĂ la TVR? Un interviu cu Traian Băsescu nu a mai fost difuzat pe TVR 3

| 14 mai, 2014

Realizatorul TVR Timișoara acuză TVR că i-a cenzurat un interviu cu președintele Traian Băsescu ce ar fi urmat să fie difuzat marți seara și pe TVR 3, post cu acoperire națională. Interviul a apărut doar pe TVR Timișoara.

"Dragi prieteni, Asistati la un act de cenzura: cu 40 de minute inainte de difuzarea interviului cu Traian Basescu, am fost sunata pentru a mi se aduce la cunostinta ca TVR 3 nu il va transmite. De la un anume Bucuroiu citire. Fara explicatii. L-am contactat pe Stelian Tanase. A promis ca se va interesa. Nimic nu motiveaza acest act", a scris Brândușa Armanca, pe Facebook, potrivit realitatea.net.

Realizatoarea TVR Timișoara anunțase încă de duminică pe Facebook că a realizat un interviu cu președintele Traian Băsescu, în timpul vizitei acestuia de săptămâna trecută în Timișoara.

"Era in grila, nu stiu daca au actualizat pe site-ul lor, era anuntat si la CNA si figura pe site-ul Totul la vedere. S-a scos pur si simplu, fara explicatii", a adăugat Brândușa Armanca.

La ora publicării acestei știri, interviul cu Traian Băsescu nu figura în grila TVR 3, la ora 22.00 fiind programată o emisiune sportivă realizată de studioul TVR Cluj.

 

 

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ