Ceremonia în care Simona Halep va prezenta trofeul va fi ÎN INTERIORUL Arenei Naționale

| 11 iun, 19:43

Primăria Capitalei a anunțat în urmă cu puțin timp că festivitatea organizată în cinstea Simonei Halep se va face ÎN INTERIORUL Arenei Naționale, nu în fața stadionului, așa cum se știa inițial.

În anunț se precizează faptul că accesul tuturor celor care vor să vină și să o vadă pe Simona Halepeste permis de la ora 18:00.

Iata comunicarea oficială:

"Primaria Capitalei, prin Compania Sport pentru toti, in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis, organizeaza astazi, de la ora 20.00, la Arena Nationala - in interiorul Arenei, o ceremonie in cadrul careia marea noastra campioana, Simona Halep, cetatean de onoare al Capitalei, va prezenta romanilor trofeul Roland Garros!

Toti cei care vor sa o vada pe Simona Halep sunt asteptati la Arena Nationala! Accesul va fi permis de la ora 18,00. Intrarea este libera. Vom reveni cu detalii".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ