Cererea USB de renumărare a voturilor la Biroul Electoral Sector 1 ar putea fi soluţionată marţi seară

| 07 iun, 12:11

Cererea Uniunii Salvaţi Bucureştiul de renumărare a buletinelor de vot din mai multe secţii din sectorul 1 a ajuns, marţi, la Biroul Electoral de Circumscripţie şi ar putea fi soluţionată în cursul acestei zile.

"A ajuns la noi, am înregistrat-o, în acest moment terminăm de centralizat secţiile de votare, după care o să o analizăm. S-ar putea ca pe seară să avem o soluţie", a declarat pentru AGERPRES preşedintele Biroului Electoral Sector 1, procuror Alexandru Stoian. 

Uniunea Salvaţi Bucureştiul a depus la Biroul Electoral al Sectorului 1 o cerere de renumărare a buletinelor de vot în cinci-zece secţii, invocând discrepanţe statistice. 

Potrivit liderului formaţiunii, Nicuşor Dan, USB a avut iniţial delegaţi în toate secţiile de votare din sectorul 1, dar că nu a fost vorba de membri de partid, ci de persoane care şi-au oferit ajutorul. O parte dintre acestea s-au retras, inclusiv pentru a participa la concertul Maroon 5, care a avut loc duminică seara în Bucureşti. "Nu puteam să îi mai înlocuim, pentru că era o dată limită până la care se propuneau şi au rămas nişte secţii în care nu am avut pe nimeni", a precizat el. 

Candidata Uniunii Salvaţi Bucureştiul la Primăria sectorului 1, Clotilde Armand, a câştigat în secţiile de votare în care USB a avut observatori, dar a pierdut în celelalte, a precizat, luni, Nicuşor Dan, într-o postare pe facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ