Remus Cernea, gest total surprinzător cu iubita sa în faţa jurnaliștilor

| 29 feb, 13:16

Deputatul Remus Cernea a anunţat luni, înaintea unei dezbateri despre drepturile comunităţii LGBT, că va forma un cuplu oficializat cu prietena sa, Ioana Stăniloiu, după ce va fi adoptată legea parteneriatului civil.

"Am fost întrebat de multe ori ce orientare sexuală am, s-au făcut şi glume şi ironii pe seama acestui lucru, întotdeauna le-am zâmbit tuturor şi le-am întors şi celălalt obraz. Astăzi, însă, împreună cu partenera mea de viaţă vrem să facem un anunţ şi vrem să ne asumăm împreună această luptă pentru recunoaşterea parteneriatului civil. De aceea, o întreb pe Ioana dacă vrea să fie partenera mea civilă", a spus Cernea luni la Palatul Parlamentului.

Cei doi au anunţat că vor forma un cuplu oficializat după ce va fi adoptată legea parteneriatului civil. De asemenea, Remus Cernea a precizat că în România trăiesc în jur de 800.000 de persoane în uniuni civile nerecunscute.

"Parteneriatul civil este un contract pe care două persoane, în baza afecţiunii reciproce, a respectului reciproc îl pot încheia la un notar şi în baza acestui contract pot beneficia de o sumă de drepturi, precum cel de a lăsa moştenire, cel de a fi consideraţi aparţinători în cazul în care unul dintre cei doi are o problemă de sănătate, dreptul de a contracta un credit", a spus deputatul.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ