CExN la PSD. Dăncilă și Firea în biroul lui Liviu Dragnea, la Parlament

| 16 apr, 10:39

Premierul Viorica Dăncilă prezintă luni, de la ora 11, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD (CEX), primul bilanţ al Guvernului, potrivit unui anunţ al liderului partidului, Liviu Dragnea.

Pe de altă parte, unul dintre liderii PSD a confirmat pentru realitatea.net că duminică a avut loc o întâlnire a șefilor PSD, dar acesta a punctat că Viorica Dăncilă nu a fost prezentă, și nici măcar nu s-a discutat despre eventuala demisie a lui Dăncilă. Mai mult nici Liviu Dragnea nu a adus în discuție această posibilitate.

În jurul orei 10.30, Viorica Dăncilă și Gabriela Firea erau în biroul lui Liviu Dragnea.

Social-democraţii se reunesc luni, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, care va avea loc de la ora 11,00 la Palatul Parlamentului.

Întrebat, săptămâna trecută, dacă va fi făcută o evaluare a Guvernului la şedinţa CExN al PSD, Liviu Dragnea, a răspuns: "Nu. Va fi o prezentare făcută de prim-ministru, o analiză, un mini-bilanţ".

Liderul PSD a infirmat probabilitatea unei remanieri. Totuşi, întrebat despre această posibilitate pe termen lung, având în vedere că în presă se discută despre astfel de ameninţări, Dragnea a spus: "Păi normal. Sunt nişte prieteni de-ai noştri care în fiecare săptămână trebuie să inventeze ceva, dar nu există (discuţii despre remaniere – n.r.). Probabil că în următorii 10 ani vor fi nişte remanieri, dar din câte ştiu eu, în perioada imediat următoare, nu".

Tot atunci, Dragnea a negat că ar fi a avut o dispută cu ministrul Apărării, Mihai Fifor, în urma unei declaraţii pe care a făcut-o, adăugând că este mulţumit de activitatea acestuia, precizează Agerpres.

"Eu nu am dispute cu Mihai Fifor. Eu pot să fac orice fel de declaraţii, încă sunt liber să fac declaraţii şi le pot face. Dacă cineva se simte lezat, foarte bine, să interpreteze, să se supere, să îşi facă griji. Eu nu am dispute cu nimeni", a menţionat Dragnea.

Referendumul pentru modificarea Constituţiei ar putea constitui un alt subiect la reuniunea CExN al PSD. Liviu Dragnea şi-a exprimat speranţa ca în această primăvară referendumul pentru modificarea Constituţiei să fie organizat. "Referendumul de modificare Constituţiei este un subiect pe care îl susţinem cu toată tăria. Şi sper ca în această primăvară acest referendum să se organizeze", a declarat săptămâna trecută liderul PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ