Cezar Preda: Cătălin Predoiu va fi premier, nu Traian Băsescu

| 18 noi, 2014

Deputatul Cezar Preda a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă la Buzău, că scenariul 'Traian Băsescu-premier e o marotă a PSD', iar în momentul în care noul PNL va forma o majoritate în Parlament, 'Cătălin Predoiu va fi în fruntea Guvernului'.

"Au lansat un scenariu odios, nesimţit, că Iohannis îl va pune premier pe Traian Băsescu. Şi Traian Băsescu şi Victor Ponta au intrat în cartea de istorie. În momentul în care vom avea majoritatea, Cătăin Predoiu va fi prim-ministru', a afirmat deputatul Cezar Preda.

Deputatul de Buzău a adăugat că dacă Traian Băsescu va reveni în politică în PMP, va trebui să o ia de la capăt cu acest partid. 'Înţeleg de la Traian Băsescu că dacă va reintra în politică va merge la PMP şi îl va curăţa acest partiduleţ de toţi corupţii şi de toţi oamenii care au imaginea pătată, dar trebuie să o ia de la capăt, căci nu va mai rămâne nimic', a spus Preda.

El consideră că Victor Ponta ar trebuie să plece din postul de prim-ministru pentru modul defectuos în care s-au desfăşurat alegerile în străinătate. 'PSD are majoritate, să-şi pună alt premier. Dar Victor Ponta trebuie să plece, căci a jignit zeci de mii de români, a jignit românii care au luat bătaie şi au fost tăvăliţi pe jos pentru simplul fapt că doreau să voteze', a mai afirmat Cezar Preda.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2014
anonim
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d.ro

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ