Cezar Preda denunță un blat între PNL și PSD, la Constanța

| 13 aug, 16:31

Deputalul liberal Cezar Preda denunță un blat între PNL și PSD la Constanța. Acesta a declarat că de mai bine de 20 de ani, în acest județ partidele politice “se fofilează pe lângă social-democrați” și atare atenția că va monitoriza personal schimbarea acestei situații.

“Eu,ca vicepreşedinte responsabil de Constanţa voi veni aici chiar săptămânal, pentru că eu nu-mi pot permite, în numele PNL, nici o abatere de la acest obiectiv. Ca să-l realizăm, tot ce mişcă în PNL, nu mă interesează vechiul PNL, vechiul PDL, trebuie să fie calat pe schimbarea administraţiei PSD. Nu mai merge cu fofileala. Aici, de 20 şi ceva de ani, partidele politice se fofilează în jurul acestui PSD. Era „secretul lui Polichinelle”: toată lumea ştia, dar nimeni nu spunea! Toţi învârteau şi gravitau în jurul lui. Ieşiţi odată din această afiliere, din această tutelă!”, a spus vicepreședintele PNL într-un interviu pentru replicaonline.ro.

Totodată, Preda este de părere că liberalii nu s-au putut impune în județul controlat de Mazăre până de curând deoarece “e un municipiu în care trăiesc foarte mulţi oameni inteligenţi, puternici, foarte mulţi oameni cu bani, foarte mulţi escroci, pentru care interesul personal e mai presus de orice alt intere”.

“Blaturile! Blaturile! Toate acestea au făcut un melanj în care PSD s-a simţit bine, toate aceste firimituri pe care administraţia judeţeană sau locală le primea de la cei interesaţi să îşi rezolve interesele personale au dus oraşul în imposibilitatea de a atrage investitori puternici, de a creşte oraşul în dimensiuni, de a atrage tot ceea ce înseamnă resursa din afară şi dinăuntru pentru a facilita intrarea în ţară, în cel mai frumos oraş al ţării...”, a mai spus liderul PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ