Cezar Preda, despre moţiunea de cenzură: Se fac calcule matematice, dar se ştie că nu pleacă un câine de la măcelărie

| 11 iun, 13:26

Deputatul PNL Cezar Preda susţine că la şase luni de la alegerile prezidenţiale, 'când zeci de mii de români n-au putut să voteze', o moţiune de cenzură pe această temă era 'absolut necesară', potrivit Agerpres.

'Ceea ce nu a înţeles dl. Victor Ponta este că el nu poate să fie prim-ministru al PSD-ului, nu poate să fie nici prim-ministru al bugetarilor, aşa cum se erijează, nu poate să fie nici prim-ministru al românilor din România, el este prim-ministru al guvernului României, care răspunde pentru toţi românii din întreaga lume', a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, deputatul PNL.

Cezar Preda susţine că, la dezbaterea moţiunii de cenzură, parlamentarii puterii vor pleca din sală.

'Se fac calcule matematice, dar toată lumea ştie că nu pleacă un câine de la măcelărie, important este nu dacă PNL-ul are majoritate sau dacă a convins doi traseişti să vină la PNL sau un partid să schimbe barca puterii, important este ca prim-ministrul să vină în parlament să spună de ce nu au votat fraţii noştri de afară, copiii noştri, verii noştri, părinţii noştri', a spus Preda.

Pentru a explica cetăţenilor importanţa acestui demers, PNL va picheta de la ora 13 prefecturile din întreaga ţară.

'Şi la Buzău, 50 de oameni de la PNL vor fi vineri în faţa prefecturii pentru ca cetăţenii să ştie că trebuiau să primească răspuns de ce nu s-a putut vota şi ce legislaţie trebuia făcută pentru ca această modalitate de vot să nu se repete', a subliniat deputatul PNL.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ