Cezar Preda: Nu poți să fii până la ora 4,00 angajat al PSD și după 4,00 să faci opoziție, la PNL

| 15 mai, 12:56

Situația din interiorul Partidului Național Liberal, după ce în presă au apărut stenograme ale unei discuții în care vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu făcea afirmații jignitoare la adresa colegilor din vechiul PDL și devoala un plan de eleminare a acestora din partid, este des­crisă de proverbul cu cel care aruncă piatra în lac, susține deputatul liberal Cezar Preda.

Acesta a declarat ieri, la o conferință de presă, că este convins că niciun lider al Partidului Național Liberal nu va mai face asemenea afirmații.

,,Suntem în situația în care - noi toți cunoaștem cât de profund este proverbul acela cu unul care aruncă piatra și alții se chinuie să o scoată - noi suntem la faza cu chinuitul s-o scoatem. Deci este clar că noi trebuie să mergem înainte, suntem obligați să mergem înainte și vrem să mergem înainte și atunci încercăm să scoatem piatra aceasta care nu ne-a făcut deloc bine. Nu mai sunt permise asemenea greșeli! Eu sunt ferm convins că niciun lider al Partidului Național Liberal nu va mai face asemenea afirmații, a spus Cezar Preda.

El s-a referit și la situația din PNL Buzău, despre care a afirmat că are convingerea că va fi tranșată după ce va intra în discuția  Comisiei de Unificare: ,,Sunt ferm convins că nicio organizație nu va mai avea aceste atitudini, pentru că am suficientă experiență politică ca să vă spun că ceea ce voi, așa, prin surse, prin urechile voastre, auziți despre modul în care funcționează PNL la Buzău este tot rezultatul unei asemenea optici precum a domnului Atanasiu. Zice . Era o optică dar, după cum vedeți, optica aceasta nu este agreată la București. Eu sunt ferm convins că, în viitorul foarte apropiat, Comisia de Unificare va tranșa și situația de la Buzău, pentru că nu se poate. Noi facem opoziție cât purtem noi, așa, cu Preda care place sau nu place, cu consilierii județeni, cu consilierii municipali, împotriva PSD. Nu poți să fii pâna la ora 4,00 angajat al PSD și după 4,00 să faci opoziție, la PNL. Nu ai cum, decât dacă ai mintea puțin plecată. Sau să te gândești că . La noi este mult mai complicat, pentru că avem și două sedii cumpărate, a mai afirmat liderul liberal buzoian.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ