Cezar Preda: Toate demersurile PNL privind votul în două tururi la locale sunt în grafic

| 21 feb, 14:21

Toate demersurile PNL privind votul în două tururi la locale sunt în grafic, a declarat deputatul PNL Cezar Preda, afirmând că, în ciuda faptului că ''liberalii nu au un partener nici în premier şi nici în alţi decidenţi politici, vor lupta pentru ca acest deziderat dorit de societate să se realizeze''.

''Argumentele mele sunt acelea că toate demersurile PNL sunt în grafic, Guvernul va da răspuns săptămâna viitoare, Curtea Constituţională va da în termen răspunsul, iar românii se vor bucura de ceea ce au cerut: să voteze în două tururi de scrutin primarii de localităţi'', a spus duminică, într-o conferinţă de presă, deputatul PNL Cezar Preda. 

Potrivit acestuia, ''procedura este deja declanşată''. ''Se va vota în două tururi indiferent ce ar mai face şi pe cine ar mai ameninţa PSD. (...) Toate zbaterile acestea, toate înţelegerile pe sub masă şi toate ameninţările pe care PSD le face arată un Dragnea disperat, arată un Dragnea care nu mai ştie cum să procedeze, însă procedura este declanşată şi ceea ce trebuiau ei să facă şi nu au făcut i-au adus în situaţia aceasta, pentru că, dacă era înţelegere şi făceam ceea ce a cerut societatea, nu mai era tema aceasta şi toată lumea era liniştită'', a susţinut Preda.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ