CFR Cluj a învins în deplasare pe Jagodina şi s-a calificat în turul III preliminar al Europa League

| 24 iul, 2014

CFR Cluj s-a calificat în turul III preliminar al Europa League la fotbal, graţie victoriei cu scorul de 1-0 (0-0) cu formaţia sârbă FK Jagodina, joi seara, pe stadionul ''Gradski'' din Jagodina, în manşa secundă din turul II preliminar.

Golul care a calificat-o pe CFR în faza următoare a fost reuşit de atacantul portughez Guima (81), în tur scorul fiind egal, 0-0.

CFR a fost dominată de Jagodina, care a ratat ocazii mari de gol prin Jakimovski (40, 45+1), portarul Mario Felgueiras având intervenţii excelente în ambele cazuri. Portarul lusitan s-a remarcat şi în minutul 65, când a respins o centrare a lui Arsenijevic, cu preţul unei accidentări, relatează Agerpres.

Citeşte şi: Petrolul Ploieşti s-a calificat în turul al III preliminar al Europa League

Echipa lui Vasile Miriuţă a dat lovitura pe final, prin noul-intrat Bruno Guimaraes Pinho Azevedo ''Guima'' (81), care, deşi căzut la pământ, a reluat în plasă centrarea lui Deac.

CFR Cluj va juca în turul III preliminar cu Dinamo Minsk, care a eliminat formaţia finlandeză Myllykosken Pallo-47, după 3-0 la Minsk şi 0-0 în deplasare. CFR va disputa prima manşă din turul III în deplasare, pe 31 iulie, iar returul în Gruia pe 7 august.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ