Chef Foa gătește pentru corporatiști

| 31 mar, 19:52

Chef Foa, celebru pentrul rolul de la Master Chef, vine cu un nou proiect de restaurant, axat pe „street food” și „live cooking”, adresat clienților din clădirile de birouri. Acest concept debutează la Stradale, în Bucharest Business Park.

Restaurantul Stradale dispune în premieră în România de un Robata Grill și un Tandoor Oven, unde se concentrează zona de live cooking.

Amenajat într-o suprafață de 600 de metri pătrați la parterul clădirii de birouri Bucharest Business Park (BBP), restaurantul reprezintă o investiție de peste 200.000 euro, având suportul CA IMMO pe partea de echipamente și fit out. Stradale oferă 180 de locuri, iar pe parcursul prânzului poate servi până la 600 de persoane la mese, pe lângă opțiunea express de take away.

Restaurantul Stradale s-a deschis publicului începând cu data de 31 martie 2015.

„Servirea mesei ar trebui să fie un moment de relaxare și nu doar satisfacerea unei nevoi primare. La Stradale, ne dorim să relaxăm clienții. De aceea, am investit mult în crearea ambianței și design, pe lângă calitatea și gustul mâncării”, a declarat Chef Foa, Executive Chef Flavours Food Design.

Stradale oferă și o soluție de breakfast și mai ales de coffee & cocoa. Cafeaua este un blend premium, pregătit în parteneriat cu Guido, magazinul de specialitate care are propria prăjitorie și școala de cafea.

 

 

Tag-uri: Chef Foa, Stradale
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ