CINE ar putea să vină în locul lui SORIN OPRESCU. Variantele PSD

| 07 sep, 07:47

Dosarul DNA deschis pe numele lui Sorin Oprescu l-a scos pe Primarul General al Capitalei din calculele pentru alegerile locale din 2016. PSD are în acest moment trei variante de lucru, spun surse social-democrate pentru stiripesurse.ro.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, este vehiculat de la începutul anului ca fiind un posibil candidat PSD la București. După alegerea lui Liviu Dragnea la șefia interimară a PSD, Negoiță ;i-a intarit pozitia în partid. Unul dintre cei mai bogați PSD-iști, este cunoscut ca având relații strânse atât cu PNL cât și cu PDL. A devenit in iunie preşedinte al Asociaţiei Muncipiilor din România (AMR), înlocuindu-l pe fostul primar al Piteştiului Tudor Pendiuc.

Președintele PSD București, Ecaterina Andronescu, este un alt nume luat în calcul de către social-democrați, spun sursele citate. Deși se bucură de o mare notorietate, Andronescu trebuie să-și lămurească implicarea în dosarul Microsoft.

Citeste si: Băsescu, despre cazul lui Oprescu: Lovitura IMPARABILĂ de CREDIBILITATE e că s-a produs flagrantul

PSD mai are varianta susținerii unui candidat din afara partidului, precum primarul din sectorul 4, Cristian Popescu Piedone, care va candida din partea UNPR, însă doar daca acesta va lua decizia să atace Capitala. Momentat edilul nu și-a anunțat intenția să candideze la Capitală, însă acest lucru se petrecea înainte de dosarul DNA pe numele lui Sorin Oprescu.

Potrivit surselor citate, mai există și alți PSD-iști dornici de o candidatură în București, însă n-au fost incluși în sondaje de opinie până în prezent, spun sursele citate.

Președintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca PSD trebuie sa se gandeasca serios la un candidat care sa castige Primaria Capitalei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 sep, 16:11
liviuioan
--BUCURESTI 2020
Arhitecti 40-50 ani, depunere de proiecte . Arata , preocupare pentru destinele unei--CAPITALE EUROPENE . Asa ar trebui procedat in fiecare localitate--nu lupta pentru ; CIOLAN . bLA--bLA--binele cetateanului !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ