Cine este Conchita Wurst, femeia cu barbă care a câștigat Eurovision 2014

| 13 mai, 2014

Dacă pe scenă Conchita Wurst este femeia cu barbă, în viaţa de zi cu zi este o persoană cât se poate de obişnuită.

 

 

Numele real al Conchitei Wurst este Tom Neuwirth (25 de ani), un fost decorator de vitrine care a devenit celebru în ţara natală în 2007, când a ajuns în finala talent-show-ului „Starmania“. A mai participat la selecţia austriacă pentru Eurovision în 2011, dar s-a clasat pe poziţia a doua.

Tom Neuwirth, un artist care evoluează ca travestit, recunoaşte că are nevoie de ajutor pentru a deveni femeia cu barbă şi că pilozitatea facială este creată, în bună parte, cu ajutorul unor creioane cosmetice. Totodată, el a mărturisit că se simte uşurat atunci când ajunge acasă şi renunţă la tocuri şi la perucă.

Tom Neuwirth nu şi-a făcut operaţie de schimbare de sex. „Eu nu vreau să fiu o femeie. Scopul meu este de a fi o regină (drag queen, travestit – n.r), dar, acasă, eu sunt un băiat foarte leneş“, a declarat Conchita pentru Reuters, potrivit adevarul.ro.

 

 

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ