Cine este Laurenţiu Ştefan, consilierul de politică internă al lui Klaus Iohannis

| 20 dec, 2014

Laurenţiu Ştefan, viitorul consilier de politică internă al preşedintelui Klaus Iohannis, este absolvent al Facultăţii de Științe Politice. Lucrarea sa de doctorat a fost scrisă pe subiectul elitele politice parlamentare din România.

Unul dintre cei care l-au anunţat pe Laurenţiu Ştefan ca viitor consilier prezidenţial este europarlamentarul Cristian Preda, care îl cunoaşte din facultate.

„Aflu cu bucurie că Laurențiu Ștefan va fi consilierul lui Klaus Iohannis pentru politică internă. Laurențiu a fost unul dintre cei mai buni studenți cu care am lucrat la Facultatea de Științe Politice în anii 90. Traducător al lui Isaiah Berlin și autor al unei teze de doctorat despre elitele parlamentare din România, profesor la FSPUB, Laurențiu Ștefan a lucrat în ultimii ani pentru Ambasada SUA la București. Îi urez mult succes în asumarea înaltei demnități publice!”, a scris Cristian Preda pe facbook.

Laurenţiu Ştefan este profesor-colaborator al Facultăţii de Ştiinţe Politice (Universitatea Bucureşti) din 1999 şi doctor în ştiinţe politice din 2003. Se numără printre fondatorii Societăţii Române de Ştiinţe Politice. A lucrat şi în presă o perioadă, iar apoi a urmat studii postuniversitare politice la Cambridge (1998) şi a avut o bursă oferită de Colegiul Noua Europă (1999-2002). Este autor şi coordonator al unor volume pe teme politice, iar lucrarea sa de doctoratare tema elitele politice parlamentare din România.

Citeşte şi: SURPRINZĂTOR! Decizia de ULTIMĂ ORĂ luată de KLAUS IOHANNIS

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ