Cine profită de pe urma morţii lui Dinu Patriciu

| 02 sep, 2014

Dinu Patriciu a murit, dar una dintre ideile sale, cu care a revuluţionat România, încă trăieşte. Şi aduce bani buni altora.

Dinu Patriciu a avut planuri mari de afaceri în retail, iar Mic.ro a fost primul lanţ de magazine de cartier. Încolţit de creditori şi fără a mai lua bani de la bănci, reţeaua a mers direct spre faliment. După acest eşec, marii retaileri internaţionali au profitat de ocazie şi au luat locul Mic.ro. Mega Image cu Shop&Go, iar Metro cu La doi paşi. Dar nici unul dintre retaileri nu a ajuns la mărimea reţelei lui Dinu Patriciu, scrie ECONOMICA.net.

Magazine Mic.Ro s-au deschis în primăvara lui 2010, la Bucureşti. Primul a fost cel din apropierea restaurantului Perla. În cinci luni, reţeaua avea 150 de unităţi. A urmat apoi şi extinderea în oraşele din ţară, iar până în septembrie 2011, Patriciu avea o reţea de 720 magazine fixe, fără a mai pune la socoteală tarabele ambulante şi reţeaua Minimax, transformată ulterior în Mac.ro.

Mai multe pe ECONOMICA.net.

Tag-uri: Dinu Patriciu, MIC.RO
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ