Cine sunt angajatii de la stat cu salarii colosale plus numeroase avantaje

| 03 iul, 2014

Salarii ROMATSA. Salarii şi avantaje scandaloase la unele companii de stat. Angajaţii Romatsa câştigă, în medie, aproape 5.000 de euro lunar, după ce salariile au fost mărite în 2014. Asta deşi regia de stat a fost acuzată oficial pentru lipsă de implicare în căutarea victimelor accidentului din Apuseni. Şi alte companii de stat oferă salariaţilor avantaje de vis.

Salarii ROMATSA. Romatsa este cu siguranţă Raiul angajaţilor din România, întrucât salariul mediu depăşeşte 19.000 de lei, în acest an, în creştere cu 6% faţă de 2013, informează RomâniaTV.net.

În plus, la aceste salarii sunt adăugate şi bonusuri şi prime în valoare de 2.000 de lei lunar, ceea ce înseamnă că un salariu mediu la Romatsa se apropie de 5000 de euro. De asemenea, angajaţii Romatsa mai au dreptul şi la 10% din profitul companiei, ceea ce înseamnă încă 1.200 de lei pe an pentru fiecare angajat.

Şi alte companii acordă avantaje angajaţilor, chiar dacă nu se compară cu cele de la Romatsa.

Citeşte şi CFR Marfă va disponibiliza 2.500 de angajaţi. Află ce salarii compensatorii vor primi

În Aeroportul Bucureşti, câştigul mediu atinge în acest an 6200 de lei, la care se adaugă şi 10% din profit, adică încă 2000 de lei pe an pentru fiecare angajat. Şi la Autoritatea Aeronautică Civilă câştigul mediu în 2014 este de 8.700 de lei, de câteva ori mai mare decât salariul minim pe economie.

Toate aceste companii au în comun statutul de monopol în activitatea pe care o prestează.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ