Ciolacu: Dragnea a fost invitat la ceremonia de învestire a lui Trump. O să meargă cu certitudine

| 16 ian, 15:17

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a fost invitat şi va participa la ceremonia de învestire a preşedintelui ales al SUA, Donald Trump, a anunţat, luni, secretarul Camerei Marcel Ciolacu.

"Am avut în Biroul permanent un memorandum intern cu privire la deplasarea domnului preşedinte al Camerei Deputaţilor şi al PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat să participe la Washington DC la ceremonia de învestire a celui de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump, şi la evenimentele conexe prilejuite de acest moment. Invitaţia a fost lansată de unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai Comitetului de învestire a preşedintelui SUA. Perioada este 17 - 21 ianuarie. Normal că a fost aprobată, în unanimitate, deplasarea domnului preşedinte Liviu Dragnea", a declarat Ciolacu la finalul şedinţei Biroului permanent al Camerei Deputaţilor. 

El a adăugat că Dragnea "o să meargă cu certitudine" la acest eveniment, la care a fost invitat şi premierul Sorin Grindeanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ