Cioloș: Banii din corupție, la educație și sănătate

| 20 oct, 10:35

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, care se ocupă de recuperarea prejudiciilor din infracţiuni, va funcţiona la capacitate maximă cel târziu până la sfârşitul anului viitor, a spus premierul Dacian Cioloş. Acesta spune că statul are de recuperat peste o jumătate de miliard de euro și că banii încasaţi se vor duce la bugetul de stat, iar de acolo în sectoare prioritare precum educaţia şi sănătatea.

„Actul de justiție nu a fost dus la bun sfârșit atât timp cât aceste bunuri nu erau recuperate. Avem mult de lucru în acest domeniu, rapoartele Ministerului Public arată sume și valori importante indisponibilizate, e vorba de peste jumătate de miliard de euro, bani sau bunuri, care trebuiesc readuse la bugetul de stat”, a spus Dacian Cioloș.

„Am decis ca fondurile, resursele pe care le recuperăm prin această agenție, ANABI, să meargă înspre educație, înspre sănătate, proiecte sociale, deci să dăm și o țintă clară acestor fonduri”, a precizat premierul.

Tag-uri: Dacian Cioloș
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ