Cioloș: Inaugurăm un alt stil de lucru între Guvern și Parlament

| 16 noi, 17:06

Guvernul Cioloş. Intenționăm să instaurăm o altă metodă de lucru, care presupune un dialog mai aplicat și mai pragmatic între Guvern și Parlament, a declarat Dacian Cioloș. Acesta a mai precizat că prgramul de guvernare pe care l-a înaintat are 12 priorități fixe, restul propunerilor urmând a fi modificate, dacă este nevoie, după discuții cu partidele.

”Discuțiile în contractoriu sunt mereu la început. Discuțiile sunt importante și pentru că inaugurăm un alt stil de lucru între guvern și parlament. Eu vreau să instaurăm o metodă de lucru pentru un dialog aplicat, pragmatic pentru implementarea proiectelor politice în sensul interesului cât mai larg.

Am făcut un program de guvernare în patru zile. Am preluat foarte multe din ideile străzii, ale societății civile. Asta a fost cererea (mandatul de cinci ani - n. r.) din partea multor organizații. De asta am făcut practic două tururi: pentru a discuta despre mai multe inițiative. A fost de datoria mea să le testez.

Citeşte şi: CIOLOŞ: Măsurile din partea a doua a programului de guvernare vor fi detaliate după discuţiile din comisii

Programul are o parte fixă - cele 12 priorități -  și una adaptabilă în stadiul actual. În perioada următoare, vom veni cu proiecte mai concrete și, în funcție de susținere, programul va fi modificat” a declarat Dacian Cioloș.

Acesta a avut o întrevedere și cu reprezentanții UDMR și a reușit să obțină sprijinul acestei formațiuni politice. 

”Mulțumesc domnului Cioloș pentru că a avut răbdare să ne asculte prioritățile guvernului. Prima variantă a programului de guvernare a fost modificată, și vor putea fi create niște reforme, chiar dacă acestea nu pot fi duse la bun sfârșit în timpul foarte scurt pe care il vor avea la dispoziție. În acest moment credem că este cel mai bine recâștigarea încrederii cetățenilor, inclusiv a celor maghiari”, a declarat Kelemen Hunor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ