Cioloș: Nu aș fi desemnat-o pe Dăncilă premier. Știu ce îi poate capul

| 17 mai, 09:04

Dacian Cioloș a declarat, miercuri seara, la Realitatea TV, că el nu ar fi desemnat-o premier pe Viorica Dăncilă, dacă ar fi fost în locul președintelui Klaus Iohannis, pentru că "știe ce îi poate capul".

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a afirmat, miercuri seara, la Realitatea TV, că, dacă ar fi fost în locul președintelui Klaus Iohannis, nu ar fi numit-o premier pe Viorica Dăncilă, deoarece o cunoaște de când era în Parlamentul European și "știe ce îi poate capul".

"Nu, eu nu as fi desemnat-o. Pentru ca o cunosc pe doamna Dăncilă de când era în PE și știu ce-i poate capul. Eu de pe margine vă spun că nu aș fi desemnat-o. Dar președintele probabil a desemnat-o după datele pe care le avea pe masă și strategia pe care o avea. Dovedește și acum că nu e un premier bun", a spus Dacian Cioloș, miercuri seara, la Realitatea TV.

Tag-uri: Dacian Cioloș
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ