Cioloş: O Românie fără corupţie nu reprezintă o iluzie, cum spune domnul Dragnea

| 28 oct, 10:06

Premierul Dacian Cioloş a afirmat vineri, pentru AGERPRES, că un proiect de guvernare după 11 decembrie trebuie dezvoltat în baza unor principii asumate public, nu doar declarativ, transpuse în politici publice, iar principiile precum o Românie fără corupţie şi cu o clasă politică responsabilă 'nu sunt iluzii', aşa cum susţine liderul PSD Liviu Dragnea.

'Din punctul meu de vedere, un proiect de guvernare după alegerile din 11 decembrie ar trebui dezvoltat în baza unor principii asumate public, nu numai declarativ, principii transpuse în decizii politice, în fapte, în politici publice. O Românie fără corupţie, o Românie cu o clasă politică responsabilă, o Românie guvernată cu bun simţ nu sunt iluzii, cum spune domnul Dragnea. Sunt pietre de temelie necesare pentru dezvoltarea ţării. Pentru mine, este singura cale pe care sunt pregătit să mi-o asum. Nu alături de orice partid, nu de dragul de a continua într-o funcţie sau alta, ci doar împreună cu cei care îşi asumă aceste valori. Aceasta a fost ideea lansării Platformei 'România 100' şi aceasta este cheia discuţiilor pe care le am şi le voi avea cu partidele care susţin această platformă', a precizat premierul Dacian Cioloş, într-o declaraţie acordată AGERPRES.

Întrebat în legătură cu declaraţia sa prin care face apel la PNL şi USR să nu folosească imaginea sa pe afişele electorale, Dacian Cioloş a susţinut că aceste două partide pot folosi 'principiile şi portofoliul de proiecte' expuse în Platforma 'România 100'.

'Atât PNL, cât şi USR au anunţat public că susţin Platforma 'România 100'. În măsura în care susţinem valorile din conţinutul acesteia, nu văd o problemă ca, în contextul promovării Platformei 'România 100', să fie folosite atât principiile şi portofoliul de proiecte, cât şi elemente vizuale de pe site-ul platformei. În rest, atât PNL, cât şi USR au propriile strategii de campanie, în funcţie de programele de guvernare şi de priorităţile lor', a mai spus Dacian Cioloş

 

Tag-uri: Dacian Cioloș
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ