Cioloş: Sper îmi pot duce mandatul până la capăt. Activitatea politică nu mă atrage

| 01 dec, 15:54

Premierul Dacian Cioloş a declarat, marţi, că speră să îşi poată duce la capăt mandatul de prim-ministru, el afirmând că nu este atras, în general, de politică, şi că, 'aşa cum stau lucrurile acum', nu ar intra într-un partid după alegerile din 2016 pentru a-şi păstra funcţia, potrivit Agerpres.

'Un an de zile, până la sfârşitul lui 2016. Sper să rămân, sper îmi pot duce mandatul până la capăt, dar voi fi prim ministru atâta timp cât Parlamentul care a învestit acest Guvern va considera că guvernul poate să rămână', a declarat Cioloş la Europa Fm, întrebat cât crede că va rămâne prim ministru. 

Ulterior, întrebat dacă, după alegerile din 2016, ar intra într-un partid pentru a rămâne premier, Dacian Cioloş a răspuns negativ. 

'Nu, aşa cum stau lucrurile acum, nu cred că intrarea într-un partid mă ajută pe mine să fac mai bine lucrurile decât pot să le fac. (...) Pe mine, în general, nu mă atrage activitatea politică de dragul de a face politică. (...) Eu sper ca la sfârşitul lui 2016 să vedem cât mai mulţi oameni care au încredere în modul de a face politică în România şi care sunt gata să se implice acolo unde consideră că sunt utili, inclusiv în partide politice, şi atunci poate discutăm altfel, nu atât de persoana mea, cât de o anumită generaţie care să vină şi să facă o politică, dar o politică legată de proiecte şi nu de discuţii în campanie electorală şi de lipit afişe', a mai afirmat premierul.

loading...

Ştirile orei

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 dec, 17:47
Calin
Program rapid cu castiguri la domiciliu!
Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri.
Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități.
Cerințe:
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- cunoștințe minime PC;
- răbdare;
- seriozitate;
- perseverență;
- atenție la detalii.
Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin email.
Veți trece mai întâi prin instruire apoi dacă doriți, o sa începeți să lucrați.
Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice.
Pentru informații trimiteti textul ,,INFO” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ