Cioloş: Vrem să folosim în 2016 facilităţile noului Cod Fiscal pentru a încuraja investiţiile

| 01 dec, 14:56

Premierul Dacian Cioloş a declarat, marţi, că este important ca România să aibă câteva elemente minime de stabilitate în ceea ce priveşte economia, pentru a încuraja antreprenoriatul şi investiţiile, el adăugând că guvernul actual vrea să folosească măsurile din noul Cod Fiscal pentru a stimula investiţiile, potrivit Agerpres.

El a menţionat este nevoie de coerenţă în politica economică şi vrea ca în anul 2016 să fie folosite cât mai bine deciziile Codului Fiscal, astfel încât oamenii să fie încurajaţi să investească. 

"Nu ştiu dacă o să putem crea un milion de locuri de muncă într-un an de zile, dar ce mi se pare important este să avem câteva elemente minime de stabilitate din punct de vedere economic pentru a încuraja antreprenoriatul, pentru a încuraja oamenii să investească şi aici mă gândesc la capitalul străin despre care noi tot vorbim în ultimii ani, dar mai ales la capitalul românesc, care sper eu să capete încredere în coerenţa politicilor economice. Acesta a fost unul din principalele motive pentru care n-am pus în discuţie deciziile privind noul Cod Fiscal, toate facilităţile care vizează sectorul economic, facem un efort în buget ca să le putem implementa tocmai pentru a da semnalul că nu se schimbă politica economică de fiecare dată de la un guvern la altul, ci mergem şi cu o anumită coerenţă. Ce vrem să facem în anul care vine e să vedem cum putem folosi cât mai bine deciziile din Codul Fiscal pentru a încuraja oamenii să investească", a declarat Cioloş, într-o emisiune la Europa FM.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ