Circuitul milioanelor şi ultimul DENUNŢ care o înfundă pe ELENA UDREA

| 09 feb, 17:44

Bărbatul care a donat 22 de hectare de teren la Voineasa face mărturisiri uluitoare despre circuitul banilor pe axa Tudor Breazu- ELENA UDREA. Gheorghe Deaconeasa povesteşte cum a fost forţat să semneze un act de vânzare a încă 9 hectare de teren cu Tudor Breazu. Acesta din urmă a fost recomandat ca ,,omul Elenei Udrea,, şi, după ce a semnat contractul, nu a mai virat niciun ban în conturile proprietarului.

Pentru Elena Udrea, reţete succesului a fost formată din contracte bănoase cu şpăgi grele, negociate şi luate prin interpuşi. Nimeni nu avea curajul să refuze pe cineva trimis din partea Ministrului Elena Udrea. În cazul deja controversat al pârtiei de schi de la Voineasa, bărbatul care a donat 22 de hectare de teren povesteşte cum Elena Udrea şi-a luat partea din afacere, 6 hectare de teren, prin intermediul unor apropiaţi.

"A venit dumnealui s-a recomandat ca este mana dreapta a Elenei Udrea mi s-a spus că dimineaţă vor să vadă terenul unde se va face investiţia. Dimineata mi s-a spus, uite, după ce am dat 22 de hectare, ca să se facă investiţia, voi trebuie să mai daţi 6 hectare. Mi s-a spus că trebuie să dau la două persoane care vin din minister şi voi fi anunţat când şi cui", a declarat Gheorghe Deaconeasa.

Citeşte şi: Alina Gorghiu o trimite pe Elena Udrea în spatele GRATIILOR: Votăm pentru arestarea preventivă

Unul dintre oamenii care au intermediat afacerea este chiar Tudor Breazu, cel care la 4 ani de la acea tranzacţie a devenit administratorul terenului de la Nana , iar in urmă cu doar câteva zile a fost reţinut de DNA ca intermediar al şpăgii lui Udrea din dosarul Microsoft.

"M-a sunat într-adevar cu o zi înainte de a veni Stănescu Ionuţ şi Tudor Breazu. M-a sunat seara Ioan Mihăila şi a zis o să vină a doua zi dimineaţa, să fac actele. Erau reprezentanţii ministerului. Adica am fost sunat de doi oameni din minister. Am semnat, s-au urcat în maşină şi au plecat. Din acel moment nu i-am mai văzut", a mai spus Gheorghe Deaconeasa.

Practic schema este aceeaşi prin care Tudor Breazu încasa un comision de 10 la sută de la o firma care avea contract cu ministerul dezvoltării, bani care ulterior trebuiau să ajunga la Elena Udrea. Ştefan Lungu sau Adrian Gărdean sunt doar câteva din numele prezente în actele procurorilor care au întocmit dosarele Elenei Udrea.

Citeşte şi: ELENA UDREA: Ce a decis comisia de control a SRI în scandalul cu FLORIAN CODLEA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 feb, 20:54
Florin Stefan
Oferta
Cea mai accesibila oferta de lucru online! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire online, de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim toate detaliile dupa ce trimiteti un mesaj cu textul ”Info” la aceasta adresa de email:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ