Circulație rutieră restricționată pe o porțiune din DN 1, în perioada 16-30 noiembrie

| 13 noi, 10:45

Traficul rutier pe un segment din Drumul Național 1 /DN1/ va fi restricționat în intervalul 16 - 30 noiembrie, în anumite intervale de timp, de luni până vineri, a anunțat, vineri, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România /CNADNR/.

Potrivit Companiei, restricțiile de trafic se vor institui pe sectoarele DN 1 la km 109+520 și 114+886, cu dirijarea traficului pe un singur sens de deplasare, în vederea executării lucrărilor de reparație și înlocuire a rosturilor de dilatație ale podurilor aflate la pozițiile kilometrice menționate.

CNADNR menționează că restricțiile de circulație vor avea loc de luni până joi, în intervalul orar 8,00 — 18,00, și vineri între orele 8,00 — 14,00. În intervalul vineri, ora 14,00 — luni, ora 8,00, traficul rutier se va desfășura în condiții normale.

De asemenea, la poziția kilometrică 89+313 se va circula restricționat, traficul urmând a se desfășura pe două, dintre cele patru benzi de deplasare, ale drumului național amintit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ