Circulația pe o porțiune din DN1 va fi închisă până în iulie

| 07 mai, 2013

Începând de azi și până în 15 iulie, circulaţia rutieră pe o porţiune din DN1, pe cele două benzi de mers aferente sensului Ploieşti-Braşov, va fi închisă.

Potrivit sursei citate, în perioada 7 mai - 15 iulie 2013, circulaţia rutieră pe DN 1, pe sectorul cuprins între km 62+525 - km 64+575, va fi închisă pentru execuţia lucrărilor la pasajele situate la următoarele poziţii kilometrice: km 62+653 dreapta, km 63+955 dreapta, km. 64+200 dreapta.

Până la jumătatea lunii iulie, traficul rutier se va desfăşura simultan, în ambele sensuri de circulaţie pe partea stângă a drumului naţional, pe cele două benzi existente, pe toată lungimea sectorului de drum menţionat mai sus.

De asemenea, breteaua de acces spre Ploieşti, de la km. 63+700 dreapta, va fi închisă în această perioadă, intrarea în Ploieşti urmând să se facă pe la sensul giratoriu, de la km 61+500, sau pe la intersecţia la nivel situată la km 66+050 dreapta.

În plus, breteaua de legătură Târgovişte-Ploieşti (Str. Ploieşti-Târgovişte) - Braşov, de la km. 63+850 dreapta, va fi închisă, circulaţia rutieră desfăşurându-se pe breteaua Târgovişte-Bucureşti, cu întoarcere spre Braşov în sensul giratoriu situat pe DN 1 la km 61+500.

În atare condiţii, CNADNR recomandă conducătorilor auto să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ