Circulaţia pe Transfăgărăşan, blocată din cauza ninsorii

| 21 sep, 2013

Circulaţia pe DN7C Transfăgărăşan este blocată, sâmbătă, pe tronsonul cuprins între refugiul salvamont Cota 2000 şi tunelul de la Bâlea Lac, din cauza zăpezii depuse pa carosabil, mai multe autoturisme aflate în zonă neputând să-şi continue deplasarea.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, mai mulți turiști care intenționau să ajungă la Bâlea Lac, în județul Sibiu, au sunat la 112 pentru a cere ajutor, potrivit agerpres.

"Este prima situație de acest gen înregistrată în acest sezon. Practic autoturismele nu sunt blocate, dar nu-și pot continua drumul către destinația dorită, nefiind echipate pentru circulația în condiții de iarnă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, căpitanul Mădălina Epure.

Pentru curățarea carosabilului a fost solicitată intervenția unui utilaj de la Districtul Drumuri Naționale Piscu Negru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ