Circulaţie ÎNTRERUPTĂ în zona Palatului Cotroceni, din cauza unui protest împotriva lui Băsescu

| 10 aug, 2014

Circulaţia a fost întreruptă, duminică, în zona Palatului Cotroceni, din cauza unui protest împotriva preşedintelui Traian Băsescu. Mai multe mijloace de transport au fost blocate, după închiderea circulaţiei.

Aproximativ 2.000 de persoane au participat, duminică, la un protest spontan la Palatul Cotroceni. Participanţii la miting au scandat "Jos Băsescu" şi şi-au manifestat susţinerea pentru Dan Voiculescu.

Mai multe dispozitive de jandarmi au intervenit pentru a supraveghea desfăşurarea protestului şi au înăbuşit câteva incidente.

Mai multe troleibuze şi autobuze cu călători au fost oprite să-şi continue traseul după ce protestatarii au intrat pe carosabil pe lângă Palatul Cotroceni. Circulaţia a fost deviată pe rute ocolitoare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 aug, 2014
kiaburu
base iesi afara javra ordinara.
nu a fost protec=st asa cum ziceti voi ci doar o plimbare pasnica si corecta
11 aug, 2014
pixel
GRESEALA
nu a fost nici un protesc. a fost o plimbare lejera impreuna cu toti doritorii din bucuresti, intr-o duminica frumoasa de vara :) multa lume a vrut sa se plimbe. e un lucru bun. miscare in aer liber, prilej sa te mai intalnesti cu unul, cu altul
11 aug, 2014
mihu
.
Nu a fost un protest, ci o plimbare. Oamenii sunt foarte multi care sustin acest trust, lucrurile nu vor ramane asa.
11 aug, 2014
PEDAGOGUL
o plimbare placuta
Aceasta plimbare este una legala si cred ca nu deranjeaza pe nimeni.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ