CIUTACU, despre încarcerarea ELENEI UDREA: Toți cei care se iau în piept cu sistemul pierd mereu

| 25 feb, 17:53

Comentariu acid al jurnalistului Victor Ciutacu, jurnalist România TV, după ce deputatul Elena Udrea a revenit, miercuri, în arestul Poliției Capitalei, în urma deciziei magistraților ICCJ ca fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului să fie arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul "Gala Bute".

"Când te iei cu statul de drept, 'geaba vii, 'geaba te duci, 'geaba rupi bieții papuci

În ciuda ieșirilor publice stridente, mărturisitoare și justificatoare, ale lui Băsescu, Minunea Blondă a ajuns iar în arestul Cercetărilor Penale. Fiindcă toți cei care, din varii motive, se iau în piept cu sistemul, chiar dacă provin din el și l-au slujit cu abnegație până să defecteze, pierd mereu. Iar regula trebuia întărită...", a scris Victor Ciutacu pe blogul personal.

Judecătorii ICCJ au admis propunerea formulată de DNA privind arestareaa Elenei Udrea în dosarul Gala Bute.

Citești și: REFERAT DNA: Udrea a aruncat cu bani în stânga şi-n dreapta după şpaga de 900.000 euro. În ce i-a investit fostul ministru

"În baza art.226 raportat la art.223 alin.2 Cod procedură penală şi art.202 alin.1, 3, 4 lit.e Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatei Udrea Elena Gabriela pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 25 februarie 2015 până la 26 martie 2015, inclusiv, pentru infracţiunea de luare de mită în legătură cu finanţarea de către MDRT a contractelor încheiate de Termogaz Company S.A. cu UAT Cavnic şi UAT Borsec, pentru infracţiunea de luare de mită în legătură cu plăţile efectuate de Compania Naţională de Investiţii către S.C. Consmin S.A. şi pentru infracţiunea de luare de mită în legătură cu finanţarea de către MDRT a contractelor încheiate de Termogaz Company S.A. şi S.C. Kranz Eurocenter S.R.L. cu UAT Lupeni şi UAT Petroşani, pentru infracţiunea de abuz în serviciu, în legătură cu organizarea „Galei Bute".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ