CIUTACU, reacţie la audierea lui George Scutaru la DNA: Dincolo de povestea asta, Iohannis...

| 03 apr, 11:50

Într-o intervenție telefonică la RTV, jurnalistul Victor Ciutacu a precizat că Președintele Klaus Iohannis a fost informat dinainte de eventualele probleme în justiție ale fostului consilier prezidențial George Scutaru. Scutaru este acuzat că ar fi primit mită şi că ar fi folosit banii în campania PNL.

De asemenea, jurnalistul a precizat că dacă Președintele Iohannis era mai atent la informațiile apărute în spațiul public, ar fi știut că numele lui George Scutaru apărea în megadosarul ASF.

„Dacă domnul Iohannis a aflat cu o luna inainte , nu inseamna ca cinevea l-a informat? Niste baieti veseli din servicii sau din procuratura l-au informat pe domnul Iohannis. Mai usor si cu independenta justitiei. De data asta oamenii au fost disciplinati, au raportat si Scutaru si-a dat demisia. Daca domnul Iohannis era atent, dincolo de povestea asta cu Bîgiu putea să vadă niște stenograme din dosarul ASF si vedea ca domnul Scutaru era una dintre persoanele care aparea destul de des. Era asa-numitul “grup de la Buzău.”,a declarat Victor Ciutacu la Romania TV.

Citeşte şi: FOST CONSILIER al lui Iohannis, audiat la DNA. Ce acuzaţie i se aduce

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ