Clădită de Dumnezeu? PODUL lui ADAM, o construcţie antică învăluită în MISTER

| 17 iun, 2014

De-a lungul anilor s-au descoperit diverse structuri inexplicabile care de cele mai multe ori au ridicat numeroase semne de întrebare cu privire la istoria civilizațiilor care și-au dus viața pe această planetă.

Una dintre aceste construcții megalitice, care a provocat numeroase dezbateri cu privire la modalitatea în care a fost ridicată, poartă numele sugestiv de Podul lui Adam. În 2002, specialiștii NASA, au observat o structură interesantă, în imaginile captate de un satelit utilitar, care leagă Sri Lanka de India.

Conform măsurătorilor efectuate, misteriosul pod are o lungime de circa 18 kilometri și a fost realizat din bucăți imense de calcar, care sugerează că este o construcție artificială. Acesta este unul dintre motivele pentru care numeroase controverse s-au născut, oamenii de știință încercând din răsputeri să descopere cine ar fi putut să fie constructorul unui asemenea monument atât de complex. Mai mult de atât, s-a estimat că Podul lui Adam are o vechime de 1,7 milioane de ani și a putut fi folosit până în secolul al XV-lea, când un cataclism de proporții i-a grăbit prăbușirea.

Arheologii nu ne pot oferi explicații clare cu privire la originea acestui pod, dar o veche legendă indiană descrie cu lux de amănunte întreg procesul de construcție. Celebra carte Ramayana spune că podul a fost clădit chiar de Rama, întruchiparea lui Dumnezeu în mitologia indiană. Acesta a fost ajutat de maimuțele aflate în zonă, care s-au urcat pe un minte și aruncau în apă bucățile de calcar. În doar 5 zile podul a fost gata și astfel Rama ar fi putut să călătorească între cele două teritorii în voie.

De asemenea, legenda mai spune că Podului lui Rama a fost construit cu aproximativ 2 milioane de ani în urmă, atunci când oamenii actuali nu apăruseră încă. Interesant mai este faptul că în acele vremuri Terra era populată cu Homo Habilis, un om care aduce foarte bine cu maimuțele din ziua de astăzi și care nu este nimeni altul decât cel descris de epopeea hindusă.

În acest fel, încă o dată, dacă mai era nevoie, construcțiile antice ne demonstrează că planeta noastră are o istorie ascunsă, care probabil că face parte din adevărul absolut. Probabil că în viitorul apropiat, dacă specialiștii vor înțelege că știința trebuie mai întâi îmbinată cu spiritualitatea pentru descoperirea cheii care deschide ușa groasă a trecutului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 iun, 2014
Breaking news de la BOR
Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul mănăstiresc

Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu produse de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, plin de har, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil? Logica, raţiunea şi spiritul critic vă definesc? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare? Noul şampon Arsenie Boca vă eliberează de aceste afecţiuni diabolice, permiţând doar „învăţăturile” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile? Neuronii constituie o povară? Sinapsele vă incomodează? Harul şamponului Arsenie Boca face ca toate aceste impedimente apăsătoare să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

Reţineţi faptul că doar astăzi Biserica Ortodoxă Română vă vine în ajutor pentru a ajunge în Rai. Cumpărând produsul de mai sus, primiţi, în mod suplimentar, un pachet de lumânări şi o porţie de colivă. Toate acestea la preţul de numai 30 de arginţi! Nu mai aşteptaţi! Sunaţi chiar acum la 0722.666.666 şi veţi beneficia de o promoţie de-a dreptul divină!

Folosiţi zilnic şamponul Arsenie Boca pentru a avea o minte ageră precum cea a unei râme călcată de tramvai! Cel mai bun remediu împotriva maladiei numită inteligenţă!!!
18 iun, 2014
Părintele Alcoolie
Stimaţi credincioşi, vedeţi că mâine vin să vă miruiesc. Tarifele sunt după cum urmează:
1. 100 de lei - Evanghelia, patrafirul, crucea şi mâna dreaptă, plus bonus de tămâiere all-inclusive;
2. 80 de lei - Patrafirul, mâna dreaptă şi şomoiogul de busuioc cu care vă dau în freză;
3. 50 de lei - Patrafirul şi crucea plus mâna stangă cu care mă scarpin la boaşe;
4. 20 de lei - Doar patrafirul, zgârciţilor. Să nu vă imaginaţi că intraţi în rai cu banii ascunşi în chiloţi;
5. 10 lei - Vă dau să pupaţi salamul bărbos, că altceva nu meritaţi, tăntălăilor;
6. 5 lei - Îmi şterg posteriorul cu mutrele voastre diforme;
7. Moca - Să mergeţi la biserică să vă agheasrnuiască părintele Coşmelie, sărăntocilor.
18 iun, 2014
Ion Intelelptul
Fals
Un simplu google searc si veti vedea ca ce a scris asta aici in articol sunt bazaconii, de la vechimea podului (6000 de ani) pana la lungime (30 km). Astfel de articole poate sa scrie orice retardat, dar totusi, sa nu dezinfromam atat de grosolan!
18 iun, 2014
Maria
MAI NOU: CORAL CASTLE - MIAMI
Ed. Leeskalnin, emigrant din Latvia, a construit, in secret lucrand noaptea, CORAL CASTLE, langa Miami, intre 1923- 1951, levitand cu tone de piatra, sustinand ca a descoperit secretul constructiei piramidelor.
Dupa cum scrie pe un site despre cartea lui, “MAGNETIC CURRENTS”, Edward Leeskalnin a ramas cunoscut ca IMPORTANT INGINER cu numai PATRU CLASE, dar teoriile lui asupra MAGNETILOR, CURENTI MAGNETICI SI POLI sunt pe larg studiate de studenti in stiinta si inginerie.
De cativa ani am citit si scris despre astea cautand sa inteleg cum a obtinut stiinta, si in sfarsit am inteles dupa ce m-a luminat SF. SPIRIT de Pentecost, recitind din pasajele copiate din cautarile lui Laurence Gardner.
Din faptul ca scrie despe Edward ca parea sa aiba al 6-lea simt, ca era intuitiv si putea detecta cand era urmarit, el spunand, “daca ma concentrez pe spatele cuiva in timp ce persoana nu stie, ea vor deveni nelinistita si se va uita in jur. Am constatat ca pot INDEPARTA TANTARI cu aceasi concentrare a privirii.”, realizez ca trebuie sa fi consumat TAMAIE, caci intre calitatile acesteia este mentionata si cea de indepartarea tantarilor. De fapt, CENUSA DE TAMAIE dupa cum deducem de pe Wikipedia (Burning frankincense repels mosquitos and thus helps protect people and animals from mosquito-borne illnesses, such as malaria, West Nile Virus, and Dengue Fever.))
ca si faptul ca Edward scria ca s-a vindecat spontan ,de tuberculoaza, cu MAGNETI.
Or, pulberea asta- “SUBSTANTA EXOTICA” continuta de PAINEA CONSACRATA din Vechiul Testament, scrie Gardner ca “ SUBSTANTA era desemeni determinata a fi SUPERCONDUCTOR NATURAL cu CAMP MAGNETIC NUL, RESPINGAND ambii poli magnetici – Nord si Sud, avand in acelasi timp abilitatea de LEVITATIE si INMAGAZINAREA oricarei cantitati de LUMINA si ENERGIE in EA.
In toate cazurile era 'MFKZT' PULBEREA PROIECTIEI aliata cu AUR, PAINE si LUMINA, si clasificata ca o 'PIATRA', este deasemeni legata de FOC.”
Se vede

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ