Claudiu Manda: Realitatea economică din România bate propaganda din zona Băsescu-Iohannis

| 01 sep, 2014

Deputatul PSD Claudiu Manda a declarat luni că încrederea firmelor şi a populaţiei în economia românească este în creştere şi a adăugat că datele economice contrazic afirmaţiile critice ale Opoziţiei.

"Încă o dată, realitatea economică din România bate propaganda din zona Băsescu-Iohannis-ACL! Oricât s-ar strădui să convingă că, în momentul de faţă, ţara noastră e pe marginea prăpastiei şi că în timpul guvernării Boc lucrurile stăteau minunat, cei din jurul lui Băsescu şi Iohannis sunt contrazişi atât de datele statistice, cât şi de oamenii de afaceri', a precizat Manda, într-un comunicat de presă.

Acesta a adăugat că, potrivit unui sondaj efectuat de Institutul Naţional de Statistică, 'managerii şi oamenii de afaceri din România preconizează că, în următoarele trei luni, activitatea economică a firmelor va creşte. Se aşteaptă creşteri în comerţul cu amănuntul, în cererile de servicii, în industria prelucrătoare, în sectorul de construcţii'.

'Este clar că mediul de afaceri are încredere în guvernul Ponta. Pe lângă INS, şi Comisia Europeană a dat recent publicităţii un studiu care reflectă evoluţii pozitive: încrederea firmelor şi a populaţiei în economia României a crescut în august pentru a patra lună consecutiv!', a mai susţinut deputatul PSD.

Tag-uri: Claudiu Manda, ins, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ