CM 2014: 60.000 de măşti cu chipul cu Neymar vor fi distribuite pe stadion

| 08 iul, 2014

CM 2014. Jucătorul vedetă al selecţionate braziliene de fotbal Neymar, deşi grav accidentat în partida contra Columbiei, va fi totuşi prezent pe stadion la semifinala Brazilia-Germania, de marţi seara, prin intermediul a 60.000 de măşti de carton cu chipul său ce vor fi distribuite suporterilor. Va fi un omagiu adus atacantului care nu mai poate juca la Cupa Mondială după fractura suferită la o vertebră, relatează 20minutes.fr.

CM 2014. Mai multe publicaţii braziliene s-au alăturat campaniei publicitare #somostodosNeymar (Toţi suntem Neymar) lansată de agenţia Loducca. Imaginea măştii se poate descărca de pe pagina web http://www.somostodosneymar.com.br.

Citeşte şi: CM 2014: Neymar se va reface în 40 de zile


'Dacă Neymar nu poate intra pe teren, o vom face noi pentru el. Faceţi o mască cu fotografia lui şi puneţi-o pe faţă când vă uitaţi la meci. Faceţi şi altele şi împărţiţi-le prietenilor. Marţi vom fi toţi Neymar!', scrie pe site-ul respectiv.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ