CM 2014: Finala Cupei Mondiale a generat 32,1 milioane de comentarii pe Twitter

| 14 iul, 2014

CM 2014. Finala Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2014, dintre selecţionatele Germaniei şi Argentinei (1-0, după prelungiri) a generat 32,1 milioane de comentarii pe Twitter, mai puţine însă decât la semifinala câştigată de Nationalmannschaft cu 7-1 în faţa Braziliei, conform cifrelor prezentate de reţeaua de socializare.

CM 2014. Umilitorul eşec al Selecao (1-7) în faţa germanilor a fost comentat în 35,6 milioane de mesaje pe Twitter, în timpul difuzării sale, ceea ce reprezintă un record absolut, nu doar pentru fotbal, ci şi pentru toate celelalte sporturi.

Citeşte şi: CM 2014: Brazilia – Germania a fost cel mai comentat subiect din istoria Twitter

Fluierul final care a marcat victoria Germaniei în finala cu Argentina de pe 'Maracana' a fost marcat de un record de 'tweet-uri', estimat la 618.725 într-un interval de un minut.

Citeşte şi: CM 2014: Brazilia - Germania, un nou record de interacţiuni pe Facebook


Finala de la Rio de Janeiro a stabilit, totodată, un nou record pentru un eveniment sportiv comentat pe Facebook, cu 88 milioane de persoane care au avut peste 280 milioane de interacţiuni (comentarii, afişări...) legate de acest meci, precizează această reţea de socializare.

Dintre cei 88 milioane de internauţi care au comentat finala pe Facebook, 10,5 milioane se găsesc în Statele Unite, 10 milioane în Brazilia, peste 7 milioane în Argentina şi 5 milioane în Germania.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ