CM 2014: Franţa poate câştiga Cupa Mondială - consideră unul din cinci francezi

| 30 iun, 2014

CM 2014. Un francez din cinci consideră că echipa reprezentativei de fotbal a Franţei poate câştiga Cupa Mondială din Brazilia, potrivit unui sondaj realizat pentru cunoscuta publicaţie de sport L'Equipe.

CM 2014. La întrebarea 'consideraţi că echipa Franţei va fi câştigătoare?', 19% din persoanele intervievate au răspuns afirmativ. 'Cota reprezentativei Franţei a crescut cu 15 puncte în rândul francezilor interesaţi de fotbal. Cei care cred în câştigarea trofeului reprezintă în prezent 19%, faţă de numai 4% cât era încrederea după primul meci, cu reprezentativa Hondurasului', subliniază cotidianul de sport amintit.

Franţa înfruntă luni reprezentativa Nigeriei, în cadrul optimilor de finală şi doar 8% dintre cei intervievaţi consideră că elevii lui Didier Deschamps se vor opri în această seară din aventura braziliană.


Cei mai mulţi dintre francezii chestionaţi, 36%, vor ca Franţa să întâlnească în sferturile de finală ale competiţiei reprezentativa a Germaniei.

Procentul de simpatie al francezilor pentru echipa naţională de fotbal a Franţei a ajuns acum la 75%, cu un vârf de 92% în rândul iubitorilor de fotbal.


Sondajul a fost realizat în perioada 27-28 iunie, după ce Franţa ocupase primul loc în grupă în urma celor trei meciuri disputate (3-0 cu Honduras; 5-2 cu Elveţia şi 0-0 cu Ecuador), pe un eşantion reprezentativ de 1.005 persoane.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ