CM 2014. Genial! Au pariat că Suarez va muşca pe cineva la Cupa Mondială şi s-au îmbogăţit

| 26 iun, 2014

CM 2014. Un site de pariuri din Norvegia este ''bun de plată'', după ce, înainte de Cupa Mondială, a introdus în ofertă un pariu cel puţin ciudat: acela că Luis Suarez îşi va muşca un adversar, scrie usatoday.com, conform gandul.info.

CM 2014. Site-ul de pariuri a acordat cota 175 pentru posibilitatea ca atacantul uruguayan să îşi muşte un adversar, aşa cum a mai făcut de două ori în trecut.

167 de oameni au pariat diverse sume pe posibilitatea ca Suarez să îşi muşte un adversar şi au fost declaraţi câştigători, după ce uruguayanul l-a muşcat pe Chiellini, în meciul Italia-Uruguay 0-1.

Citește și: Muşcăturile ŞOCANTE ale lui Suarez - VIDEO

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Printre ei, şi posesorul biletului de mai sus, care a pariat echivalentul a 3,82 euro şi a câştigat echivalentul a 670 de euro. Cel mai mare câştig a aparţinut unui norvegian, care a obţinut echivalentul a 2.425 de euro.

FIFA a anunţat că a deschis o anchetă în cazul lui Luis Suarez, care riscă o suspendare record, de 24 de meciuri sau doi ani, având în vedere că este recidivist. Suarez se apără şi spune că ''s-a sprijinit'' pe umărul lui Chiellini.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ