CM 2014: Messi: Meritam un pic mai mult titlul

| 14 iul, 2014

CM 2014. "Cred am făcut totul pentru a câştiga, însă n-a funcţionat pentru noi', s-a plâns Lionel Messi, căpitanul reprezentativei Argentinei, după finala Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2014, pierdută în faţa selecţionatei Germaniei (0-1 după prelungiri), duminică pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

CM 2014.  "Ne-am dorit să câştigăm Cupa Mondială, dar nu am putut marca. Acum, însă, trebuie să privim către viitor', a adăugat căpitanul naţionalei 'albiceleste'.

'Este trist să termini astfel. Cred că meritam un pic mai mult titlul. Am avut cele mai bune ocazii şi le puteam fructifica prin atacanţii noştri', a regretat starul argentinian, desemnat de FIFA cel mai bun jucător al turneului final din Brazilia.

'Adevărul este că acest titlu (de cel mai bun fotbalist al CM 2014 - n.red) nu mă interesează în acest moment. Doream să câştigăm Cupa Mondială pentru toţi oamenii din Argentina, însă nu am reuşit să facem acest lucru. Am încercat totul, însă nu am avut şansă, aşa acum am avut în alte meciuri', a explicat Messi.

Acesta a lăudat parcursul Argentinei, care nu a mai disputat o finală de Cupă Mondială din 1990, pierdută, de asemenea, tot în faţa Germaniei (0-1).

'După o lungă perioadă în care nu am depăşit sferturile de finală, am reuşit să atingem în sfârşit finala. Însă suntem dezamăgiţi că am pierdut în ultimele minute ale prelungirilor', a conchis decarul argentinian.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 iul, 2014
Vlad
Mentalitatea unui Castigator – Lionel Messi

http://calatoriiprinsunet.ro/brazilia-2014-mentalitatea-unui-castigator-lionel-messi/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ