CM 2014. Moment uluitor: comentatorul televiziunii ucrainene a fredonat o melodie anti-Putin la golul Belgiei

| 23 iun, 2014

CM 2014. Conflictul dintre Rusia şi Ucraina nu dispare nici la meciurile Campionatului Mondial de fotbal. Astfel, imediat după ce Origi a înscris în poarta lui Akinfeev în partida pierdută de moscoviţi în faţa Belgiei, comentatorul televiziunii naţionale, Andrei Stoliarciuk, a explodat, după cum reiese dintr-un filmuleţ postat pe site-uri precum isport.ua, tsn.ua sau lenta.ua, scrie gsp.ro.

BELIA - RUSIA, 1-0 la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. "Ucraina, eşti pregătită? Atunci hai să cîntăm o piesă populară ucraineană: la-la-la-la-la-laaa!", fredonînd un cîntec anti-Putin, extrem de răspîndit în rîndul galeriilor din ţara vecină.

Postat pe youtube imediat, fragmentul a făcut mare vîlvă şi a strîns deja aproape o mie de comentarii.

CM 2014. Rusia şi Ucraina se află într-un conflict de cîteva luni, după ce revoluţia începută în noiembrie anul trecut şi încheiată în martie a fost urmată de intervenţia trupelor ruse în Crimeea şi în estul Ucrainei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ