CM 2014. Muşcăturile ŞOCANTE ale lui Suarez - VIDEO

| 25 iun, 2014

CM 2014. "Canibalul de la Ajax", cum este supranumit Luis Suarez, riscă o sancţiune dură din partea FIFA după momentul uluitor din meciul Uruguay-Italia (1-0), disputat aseară la Cupa Mondială din Brazilia. Atacantul uruguayan l-a muşcat de umăr pe fundaşul italian Giorgio Chiellini si nu este la prima abatere. Spaima fotbaliştilor are în palmares încă două evenimente de acest gen, toate petrecute pe terenul de fotbal.

MUŞCĂTURĂ SUAREZ. Când scorul era egal, Suarez şi Chiellini au avut o mică luptă în careu, în urma căreia italianul a rămas cu urme de dinţi pe umăr.

Suarez nu a fost pedepsit de arbitrul partidei pentru gestul său, iar la finalul partidei s-a apărat la televiziunea uruguayană.

Explicaţia lui Suarez

"Aceste situaţii se întâmplă într-un meci. Ne luptam pentru spaţiu în careu. El m-a lovit în piept cu umărul, iar apoi m-a lovit şi în ochi. Eu sunt fericit că ne-am calificat în optimi. Nu ar trebui să se dea atât de multă importanţă acestor gesturi obişnuite", a explicat golgheterul din Premier League, care a eliminat Anglia de la Cupa Mondială prin cele două goluri superbe pe care le-a reuşit în victoria cu 2-1.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Luis Suarez , în vârstă de 27 de ani, a mai fost implicat în două astfel de incidente în trecut. În 2013, a fost suspendat zece partide după ce l-a muşcat pe Branislav Ivanovici, de la Chelsea, iar în 2010, în timp ce era la Ajax Amsterdam, a primit o sancţiune de şapte etape, pentru că l-a muşcat pe Otman Bakkal de la PSV Eindhoven.

Decizia în cazul lui Suarez va fi dată în această noapte.

Mai jos, vă prezentăm momentele şocante din istoria fiorosului Suarez, muşcăturile incredibile aplicate adversarilor:

Atacantul uruguayan a comis, la turneul final din Africa de Sud, în 2010, unul dintre cele mai faimoase henţuri din istorie. În ultimul minut al sfertului de finală cu Ghana, la scorul de 1-1, Suarez a respins cu mâna, de pe linia porţii. Arbitrul a văzut şi l-a eliminat pe sud-american, însă Asamoah Gyan a irosit penalty-ul, fapt sărbătorit îndelung de vedeta sud-americanilor la marginea terenului.

Suarez nu a mai jucat la Cupa Mondială din 2010, în timp ce Uruguay s-a oprit în semifinale, în faţa Olandei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ