CM 2014: Neymar se va reface în 40 de zile

| 06 iul, 2014

CM 2014. Atacantul vedetă al Braziliei, Neymar, forfait pentru restul Mondialului din cauza fracturii la o vertebră, ar urma să fie restabilit peste circa 40 de zile, a estimat sâmbătă medicul Selecao, José Luiz Runco, scrie AFP.

CM 2014. 'Reuşeşte să meargă, să păşească. Nu are nicio leziune neurologică şi nu va avea nicio problemă să joace din nou fotbal', a declarat Runco. 'Acest tip de fractură are nevoie de trei până la şase săptămâni ca să se resoarbă complet (...). Ar trebui să treacă 40 până la 45 de zile pentru ca el să fie în plină formă', a adăugat medicul. Neymar are nevoie doar de repaus, a explicat Runco.

Jucătorul a părăsit cu elicopterul cantonamentul Selecao de la Teresopolis, în regiunea Rio de Janeiro. Lungit pe o brancardă, el a salutat cu mâna camerele şi elicopterele, înainte ca elicopterul să decoleze spre regiunea Sao Paulo.

Citeşte şi: CM 2014: Brazilianul Neymar NU va mai juca la Cupa Mondială, după accidentarea de vineri

Indisponibilitatea sa îl obligă pe selecţionerul Luiz Felipe Scolari să reconsidere schema tactică pentru meciul de marţi cu Germania din semifinale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ