CM 2014: Parlamentarii germani întrerup lucrul în timpul partidei Germania - SUA

| 23 iun, 2014

CM 2014. Bundestagul, camera inferioară a parlamentului german, îşi va întrerupe joi activitatea în timpul meciului de la Campionatul Mondial de fotbal dintre Germania şi Statele Unite, a anunţat luni liderului Grupului parlamentar social-democrat.

CM 2014. 'Ne vom întrerupe dezbaterile chiar înainte de începutul meciului', a declarat liderului Grupului parlamentar SPD, Thomas Oppermann, care, pe de altă parte, consideră 'extraordinar de mulţumitoare performanţa' echipei Germaniei până în prezent şi pariază pe un scor 2-1 în favoarea Mannschaft contra Statelor Unite.

Meciul dintre cele două echipe, aflate pe primele locuri în grupa G cu patru puncte, prevăzut să se desfăşoare la ora 18.00, ora Germaniei (16.00 GMT), este decisiv pentru evoluţia competiţiei.

Germania manifestă un interes deosebit pentru această 'finală' din grupă, cu atât mai mult cu cât Statele Unite sunt antrenate de fostul internaţional german Jürgen Klinsmann, campion mondial în 1990 şi fost antrenor al echipei naţionale.

În 2012, când Germania a jucat împotriva Italiei în semifinalele Campionatului European de fotbal (victorie italiană cu 2-0), adoptarea în viteză a unui proiect de lege privind protecţia datelor individuale, în prezenţa a numai 30 de deputaţi, a fost aspru criticată în întreaga ţară.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ