CM 2014: Peste 38 milioane de fotografii expediate din Brazilia în timpul Cupei Mondiale

| 03 iul, 2014

CM 2014. Un total de 38,5 milioane de fotografii, cu o dimensiune medie de 0,55 megabiţi, au fost expediate din Brazilia în primele 20 de zile ale Cupei Mondiale de fotbal a anunţat Sindicatul brazilian al societăţilor de telefonie şi servicii mobile (SindiTelebrasil).

CM 2014. În cursul partidelor din optimile de finală ale Mondialului 2014, antenele de comunicaţii instalate pe stadioane au înregistrat expedierea, în medie, a 8.000 de imagini pe minut în momentele cu cea mai mare intensitate de trafic de date, ajungându-se la un total de 6,5 milioane de fotografii expediate.

Citeşte şi:  E UNICĂ în lume! Cum arată această femeie când deschide ochii

Aceste date depăşesc cu 33 la sută cifrele înregistrate în timpul primei faze a turneului, când s-au trimis în medie 6.000 de imagini pe minut, în momentul cu cel mai mare trafic, înregistrat de obicei între debutul debutul meciului şi pauză.

Până în acest moment, partida în cursul căreia s-a înregistrat cel mai mare număr de imagini expediate a fost Brazilia - Camerun, disputată în data de 23 iunie pe stadionul 'Mane Garrincha' din Brasilia, în cursul căreia s-au trimis în total 1,6 milioane de fotografii.

Conform datelor publicate de SindiTelebrasil, în timpul celor 56 de partide care s-au disputat până acum la Cupa Mondială de fotbal s-au realizat 3,3 milioane de apeluri telefonice în interiorul stadioanelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ