CNADNR ia măsuri după accidentul de pe DN1. Vrea să cumpere separatoare de 20 de milioane de euro

| 30 sep, 2014

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a depus la ANRMAP documentaţia tehnică necesară pentru achiziţia a 196 kilometri de parapete de beton tip New Jersey, în valoare de aproximativ 20 milioane de euro, separatorul urmând să fie achiziţionat în limita resurselor financiare asigurate după finalizarea procedurilor de licitaţie şi va fi amplasat cu prioritate pe sectoarele aferente DN 1.

CNADNR estimează că amplasarea separatorului va fi demarată la sfârşitul acestui an sau cel mai târziu la începutul anului 2015, locaţiile pe DN 1 urmând a fi stabilite de comun acord cu Inspectoratul General al Poliţiei Române - Direcţia Rutieră.

Potrivit unui comunicat al CNADNR, în perioada 2013 - 2014, au fost amplasaţi 40 kilometri de parapete New Jersey, în valoare de 4,635 milioane de euro (fără TVA), pe întreaga reţea de drumuri naţionale administrată de CNADNR.

Precizările CNADNR vin în urma accidentului produs pe 27 septembrie pe drumul naţional DN 1, când un tânăr de 28 de ani aflat la volanul unui autoturism a pătruns pe contrasens, izbindu-se frontal de o altă maşină care venea din sens opus şi în care se aflau cinci persoane. În urma impactului, toate cele şase persoane implicate în accident au decedat.

Tag-uri: accident DN1, CNADNR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ